Renovation Apartment in Les Corts is a residential project completed by Sergi Pons.
It is located in Les Corts, Barcelona, Spain. Originally, the apartment was full with partition walls, and rooms and hallways seemingly placed at random. The owner, Yuna -from Japanese origin and settled in Spain- has two cats: Tau and Misha. The first decision taken consisted in exposing an open space, leaving both the original wooden beams and stone wall, in sight. According to the architects: “We decided to place a “pure”, white and geometrical cube at the center of the apartment, which contains the kitchen and the bathroom, and its walls do not reach the ceiling. This element gives privacy to the bedroom, but keeps the spatial and visual continuity as a whole.”[…] Read more

Read more Thank you for reading DesignRulz ! You can find the original article here.